Sarandë, ja pikat dhe oraret për vaksinimin +18 vjeç

NJVKSH Sarandë ka publikuar oraret dhe vendin për vaksinimin +18 vjeç.

NJOFTIMI

👉19.07.2021-25.07.2021

🌼Jave e hapur vaksinimi🌼

Nëse jeni +18 vjeç dhe keni aplikuar në e-Albania, ejani  në pikën më të afërt të vaksinimit, me kartën e identitetit, për t’u vaksinuar e mbrojtur nga #Covid19.
Qendrat e vaksinimit që do të jenë të hapura nga ora 08:00-20:00
https://shendetesia.gov.al/qendrat-e-vaksinimit-te-hapur/

Pikat e vaksinimit në Njesinë Vendore të Kujdesit Shëndetësor

1.Shkolla “9 Tetori” Sarande

***Mos e humb këtë mundësi.
#ShqipëriaBuzëqesh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *