OSHEE lajmëron ndërprerje energjie në Ksamil

OSHEE njofton për ndërprerje të energjisë elektrike ditën e nesërme në zonën e Ksamilit.

Ndërprerja e energjisë pritet të jetë në orarin 05:00 – 09:00

Njoftimi i OSHEE.

Për realizimin e planeve te remonteve ne prag te sezonit turistik dhe eleminimin e pikave kritike do te kete stakim te fiderit OLM5,  20KV dt 18.06.2020 nga ora 05:00 deri ne 09:00 per punime ne linjen ajrore 20kv ,  N/St 110/20kv Sarande-Ksamil.
Do te ngelet pa tension Zona e Ksamilit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *