Bashkia Sarandë tenderon blerjen e një Led-Walli

Bashkia Sarandë ka bërë së fundi një tender me vlerë rreth 20 milionë lekë të vjetra me TVSH

Tenderi është bërë për blerjen dhe instalimin e një ekrani Led-Wall.

Ekrani pritet të vendoset në një pozicion të dukshëm në qytet, për të ekspozuar pamje dhe imazhe që promovojnë turizmin në Sarandë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *