Sarandë, zhvillohet mbledhja e Këshillit Bashkiak: Shtyhet dhënia me qera e lokaleve pronë e bashkisë

U zhvillua diten e djeshme mbledhja e Këshillit Bashkiak te Sarandes me fokus ne disa tematika.

Këshilltarët morën vendime që lidhen me ndihmën ekonomike, me  miratimin e listës së familjeve  që do të përfitojnë subvencionimin e  qirasë në  tregun e lire, etj.

Keshilli kishte per objekt edhe vendimet për “ Për miratimin e dhënies me qira të pasurisë lloji ndërtesë “ Lokal Sos , për miratimin e dhënies me qera të “ Lokal Riviera” dhe një njësi shërbimi, prona të Bashkisë Sarandë.

Me shumicë votash këto vendime u shtyne për nje shqyrtim me pjesëmarrjen e të gjithe këshilltarëve.