Gratë e Sopikut në Livadhja që përzunë Agane Xhelo Shameti, kujtohet rezistenca e tyre

Janë përkujtuar në Livadhja gratë e Sopikut që përzunë Agane Xhelo Shametin.

Në një ceremoni ku ishin të pranishëm shumë zyrtarë mes tyre dhe deputeti i parlamentit Niko Kuri, u kujtua rezistenca e tyre.

Më poshtë video e plotë nga ceremonia.