FOTO e rrallë: Kur Enver Hoxha vizitonte Sarandën i shoqëruar nga sekretari i partisë së rrethit Jashar Mezenxhiu

Kjo është një foto e rrallë nga Marsi i vitit 1978. Në atë periudhë Sarandën e vizitonte diktatori Enver Hoxha.

Në atë vizitë Enver Hoxha dhe Nexhmije Hoxha shoqëroheshin nga Sekrerari i Parë i Komitetit të Partisë së Rrethit Sarandë, Jashar Mezenxhiu.

Siç shihet dhe nga foto Enver Hoxha është pritur me një gëzim dhe entusiazëm nga populli i Sarandës që i uronin mirëseardhjen në qytetin e tyre. /Sarandanews.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *