FRPD Sarandë takim me banorët tek lagjia portit: I shohim në sy dhe u japim shpresë që Shqipëria do fitoj

Të rinjtë e FRPD ndalesën e radhës e kanë pasur me banorët e lagjes së portit.

“Nuk ndalon fushtata “derë më derë” nga të rinjtë e FRPD, të cilët sot kanë dëgjuar shqetësimet e banorëve të lagjes mbi portin.

Papunësi ekstreme, largime masive, binzese që janë në vështirësi të mëdha ekonomime, njerëz të rënduar psikologjikisht, por me besimin se ndryshimi po vjen, ka qenë kryefjala e çdo takimi të sotëm.

Trokasim në çdo derë, dëgjojmë çdokënd, duke e parë në sy dhe duke i dhënë shpresë e besim se Saranda fiton, Shqipëria fiton. Shohim nga afër shpresën që po mbush qytetarët”, thuhet në njoftim. /Sarandanews.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *