Finiq, ndahet nga jeta Thoma Koçi dhe Vasil Arbaçi

Është ndarë sot nga jeta ne Tirane i prekur nga covid-19, Thoma Koçi , qytetar I Sarandës dhe ish punonjës I bashkise, pergjegjes i adminisrtaes per shume vite.

Thoma Koçi lindi ne Lliar te Zagorise . Ai punoi per shume vite ne arsim dhe per nje kohe te gjate ne administraten lokale te bashkise Sarande duke qene nga njohesit me te mire te punes ne kete sektor.

Po sot eshte shenuar një tjetër humbje jete: Vasil Arbaçi, me banim ne Vromero(Finiq) i prekur rendë nga covid-19 . Vasil Arbaçi ka punuar me pare si kryetar I komunes ne Finiq, si ish nenprefekt I Delvinëss ,etj,.

Thoma Kalljeri (nga dega e PS ne Finiq) shkruan :”E papritur dhe e parakoshme, ne nje moshe qe ende i jepte shoqerise me aktivitetin e tij,na la ne hidherim dhe pikellim te thelle.

Vasili ishte nje nga themeluesit e PS,.Ai humbi betejen me covid-19,me kete armik te pa bese dhe te pa dukshem,duke lene pas gjurmen e tije me kujtime te pa harrueshme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *