Denaj dhe Gurma viztë në Qëndren Polivalente: Së shpejti funksionale dhe qëndra për zhvillimin e fëmijëve dhe fuqizimin e familjes 

Ministrja e Eknomisë dhe Financave Anila Denaj dhe kryebashkiaku Adrian Gurma kanë zhvilluar një vizitë në Qëndrën Polivalente të të moshuarve.

Ata inspektuan dhe punimet në qendrën për Zhvillimin e Fëmijëve dhe Fuqizimin e Familjes.

“Së bashku me Ministren e Financave dhe Ekonomisë vizituam Qendrën Polivalente,ku asistohen nga Bashkia të moshuar 👵🏻👨‍🦳në nevojë dhe pa përkrahje.

Inspektuam ambientet e rikonstruktuara me fondet e Bashkisë të Qendrës Multifunksionale Për Zhvillimin e Fëmijëve dhe Fuqizimin e Familjes,👩‍🦰👶👱🏻‍♂️e cila do të fillojë funksionimin së shpejti.

Gjithashtu prekëm nga afër dhe u njohëm me punimet dhe ambientet e mësimit të fëmijëve 👦👧🏻me aftësi ndryshe në Qendrën e Zhvillimit të Fëmijëve”, nënvizon Adrian Gurma. /Sarandanews.com/

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *