VIDEO/ Shëtitorja Sarandës, një pjesë e punimeve e përfunduar

Shëtitorja e re e Sarandës do të jetë gati pët sezonin e ri turistik, ku do i jap një tjetër impakt turizmit dhe ekonimisë së zonës.

Sarandanews.com ka kryer një vëzhgim nga ecuria e punimeve në shëtitore dhe siç duket punimet kanë ecur me ritme të larta.

Një pjesë e shëtitores është mbyllur, e cila frekuentohet shumë nga ana e qytetarëve.

Ndërkohë, vijon puna dhe për pjesën e mbetur për ta përfunduar në afatin e caktuar.

Më poshtë video nga punimet përgatitur nga Sarandanews.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *