Vota e emigrantëve, kryetari i KQZ-së: Kemi pak kohë në dispozicion, ka edhe probleme teknike

Kryetari i KQZ-së Ilirjan Celibashi, në një deklaratë për mediat, u shpreh se Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka pak kohë në dispozicion për votën e emigrantëve.

Celibashi nënvizon se për votën e emigrantëve, ka edhe disa probleme teknike.

“Kemi pak kohë në dispozicion për votën e emigrantëve. Nëse nuk ka konsensus, procesi nuk ka kuptim.

Çështja është delikate dhe ndaj të gjitha palët duhet të ketë konsensus.

Procesi për sistemin duhet të kishte nisur më parë. Sigurimi i votës së emigrantëve, ka edhe probleme teknike.

Javën tjetër mund të kemi draftin e dakordësuar”, u shpreh Celibashi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *