Drejtuesit politik të PS-së takim në Sarandë: Vendoset objektivi për zgjedhjet e 25 prillit

Drejtuesi politik të PS kanë zhvilluar sot një takim me strukturat e partisë në Sarandë.

Teksa kanë bërë bilancin e punëve, është vendosur dhe objektivi për zgjedhjet e 25 prillit.

POSTIMI I ALKET HYSENIT.

Saranda❤️
Kemi investuar më shumë se 30 vite të marra së bashku, në rrugë🛣, shkolla🏫 , spitale🏥, ujësjellës🚰, energji💡, bujqësi🌱 dhe turizëm🏖.

Punët nuk bëhen vetiu, as merren të mirëqena. Fuqia e zhvillimit buron nga fitorja e thellë në Sarandë, Vlorë dhe të gjithë Shqipërinë.

Së bashku me Damian Gjiknurin, Drejtuesin Politik të qarkut, diskutuam me Shtabin elektoral të Sarandës për objektivat në cdo qendër votimi🗳 dhe përqendrimin e punës tek shërbimi ndaj njerëzve të zakonshëm në fshat dhe qytet.

10 mijë vota në këtë bashki do të jenë tregues i vlerësimit të reformave shtetbërëse dhe investimeve transformuese.

#PS2021🌹 #PS3💜 #PërSarandënQëDuam🏖

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *