Mbledhja e Këshillit Bashkiak Sarandë: Ja çfarë u miratuan

U zhvillua paraditen e sotme mbledhja e radhës e Këshillit Bashkiak Sarandë.

Në rendin e ditës u miratuan 9 pika të cilat janë:

?Dhënia e ndihmës ekonomike për muajin Korrik 2020.

?Heqja e tarifave mujore financiare të ushqimit në çerdhe dhe kopshte për shtresat në nevojë.

?Miratimi i listës së familjeve që përfitojnë nga bonusi i strehimit.

?Analiza e të ardhurave nga tarifat vendore dhe problematikat e hasura.

?Raporti për veprimtaritë sportive të parashikuara për sezonin 2019-2020.

?Masat e marra në institucionet arsimore për vitin e ri shkollor.

?Informacion mbi çështjen e pronave mes qytetarëve dhe z.Avni Delvina ,

?Informacion në lidhje me problemin e truallit për objektet e legalizuara sipas listës emërore të përcjellë nga ASHK në

?Informacion mbi ecurinë e investimit për përmirësimin e furnizimit me ujë në zonën urbane , “Baba Rexhepi” dhe “ Lugu i Dardhës”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *