VIDEO/ 5 ditë fantastike në qytetin e Sarandës, për të festuar çeljen e sezonit turistik

5 ditë fantastike, për të festuar të gjithë bashkë thesaret që na sjell deti. Zhytemi në traditë, festojmë zhvillimin!

🎵 Performanca Muzikore Live
🐠 Tregu i Peshkut
🍽️ Tavolina Sociale
👩‍🍳 Garë Shefash
🎨 Ekspozita e Peshkimit
👧👦 Aktivitete për Fëmijët
🎧 Onboard Stage DJ

Mos e humbisni mundësinë për t’u dashuruar me ushqimin e freskët, detin dhe energjinë e festivalit! 🎶🌊

🗓️ 28, 29, 30, 31 Maj dhe 1 Qershor
📍Shëtitorja e Sarandës

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *