Turisti i huaj u ndje keq, Policia e Sarandës i vjen në ndihmë

Nje Turiste e huaj eshte ndjere keq kete te marte ne  shetitoren e Sarandes.

Pas kesaj situate Policia e Sarandes ka shkuar menjehere ne vendngjarje duke i ardhur ne ndihme.

Menjehere me pas u njoftua Ambulanca e qytetit dhe situata ka vijuar me ndihmen shendetesore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *