Fortifikimi i Sigurisë në Arsimit: Takim Ndërinstitucional në Shkollën e Mesme ‘Hasan Tahsini’ në Sarandë

Kryetari i Bashkisë Sarandë, nënprefekti Kristaq Kiço, shefi i komisariatit Sarandë Gerald Toska, përfaqësues të ZVA Sarandë, si dhe punonjës të sigurisë në shkolla zhvilluam takim me drejtoreshën e shkollës së mesme “Hasan Tahsini” Eleni Barka dhe stafin pedagogjik të këtij gjimnazi.
Gjatë takimit u diskutua për bashkëpunim sa më efikas, ndarjen e informacioneve mes institucioneve në kohë me qëllim krijimin e një ambienti dhe shoqërie sa më të sigurtë për nxënësit.

Gjatë takimit u diskutua gjithashtu gjithë problematikat lidhur me zbatimin e paketës së sigurisë në shkolla, me qëllim për të mos lejuar depërtimin e fenomeneve negative në shkolla dhe brenda gjithë perimetrit të sigurisë, sikurse u vlerësua puna e mirë dhe përkushtimi i policisë bashkiake Sarandë dhe policisë së shtetit për këtë qëllim.

POSTIMI I OLTION ÇAÇI

Së bashku me nënprefektin z.Kristaq Kiço, shefin e komisariatit Sarandë z.Gerald Toska,
përfaqësues të ZVA Sarandë,si dhe punonjës të sigurisë në shkolla zhvilluam takim me drejtoreshën e shkollës së mesme “ Hasan Tahsini” Znj.Eleni Barka dhe stafin pedagogjik.

Gjatë takimit u diskutua për bashkëpunim sa më efikas, ndarjen e informacioneve mes institucioneve në kohë me qëllim krijimin e një ambienti dhe shoqërie sa më të sigurtë për nxënësit.
Diskutuam gjithashtu gjithë problematikat lidhur me zbatimin e paketës së sigurisë në shkolla 🏫⚠️🚸 për të mos lejuar depërtimin e fenomeneve negative në shkolla dhe brenda gjithë perimetrit të sigurisë, sikurse u vlerësua puna e mirë dhe përkushtimi i policisë bashkiake Sarandë dhe policisë së shtetit për këtë qëllim👮🏽‍♀️🚨