Arkitekti me famë botërore Kengo Kuma viziton Butrintin, shoqërohet nga kryebashkiaku Oltion Çaçi

Kengo Kuma arkitekti me famë botërore ka vizituar kete te enjte Parkun Kombetar te Butrintit.

Ai eshte shoqeruar nga kryebashkiaku i Sarandes Oltiom Çaçi, i cili ka vlersuar arktitektin e njohur pasi ai eshte dhe nje nder personat qe ka firmosur qe parku te jete nen mbrojtjen e UNESCO-s.

“Nga vizita e sotme e arkitektit me famë botërore Kengo Kuma në Parkun Kombëtar të Butrintit.

Ndihemi të nderuar që jo vetëm projekti arkitekturor i qendrës së re të vizitorëve të këtij parku nën mbrojtjen e #UNESCO mban firmën e tij, por edhe për promovimin e shkëlqyer që figura të tilla i bëjnë trashëgimisë sonë #kulturore”, shkruan kryebashkiaku i Sarandes Oltion Çaçi.