ASHK Sarandë bën bilancin 1- javorë: 184 çertifikata pronësie dhe mbi 1000 shërbime të kryera

Kadastra e Sarandes ka bere publike raportin e saj javor ne kuader te sherbimeve qe ka bere ndaj qytetareve.

bilanci eshte mjaft pozitiv ku ne nje jave jane shperndare84 Çertifikata Pronesie dhe jane kryer mbi 1000 shërbime te dërguara elektronikisht ne e-albania / NISA

NJOFTIM

Raporti Javor.

184 Çertifikata Pronesie dhe mbi 1000 shërbime te dërguara elektronikisht ne e-albania / NISA .

Informacione Zyrtar – 47 ,

Kartela Pasurie – 199,

Harta Kadastrale – 191 ,

Çertifikata Pronesie – 184.

Duke ju Falenderuar!

#Pune_Përkushtim_Korrektesi_për_qytetaret

#Ashk_SARANDE

#Aida_DEMI

May be an image of text that says "ASHK NJOFTIM Qytetarët gjejnë emrin në listën mèposhtme, Futuni èe-Albania 오 dhe kontrollo ONLINE Çertifikaten Pronesisë ,Kartelen pasurise dhe Harten tregu ese ASHK SARANDE INFORMACIONE ZYRTARE ÇERTIFIKATA KARTELA PASURIE HARSTRAE HARTA KADASTRALE Informacione Zyrtare Kartela Pasurie artakadastrale ÇertifikataPronesie Pronesie 47 199 會 184 Dukeju Falenderuar! Pune Përkushtim Korrektesi për qytetaret ASHK SARANDE Aida DEMI ASHK AGJENCIA SHTETERORI EKADASTRES"

No photo description available.

No photo description available.

No photo description available.

No photo description available.

No photo description available.