FOTO/ PD Sarandë nis fushatën e primareve, ja prograimi i plotë

Dega e PD Sarandë ka shpalosur programin e takimeve që do zhvillojnë kandidatët e primareve për bashkinë e Sarandës.

“Të nderuar anëtar dhe simpatizantë të Partisë Demokratike

Ju ftojmë të ndiqni nga afër prezantimet e 5 kandidatëve të primareve për Bashkinë Sarandë sipas programit të mëposhtme”, thuhet në njoftim.

Në garë për primaret në Sarandë janë Armando Magllara, Ardit Cikuli, Spiro Vaso, Ilir Nikolla, dhe Robert Haxhi. /Sarandanews.com/

Mund të jetë një imazh i teksti