Finiq/ Në skenën e teatrit antik: Tragjedia “Bacchae” e Evripidit nga trupa e teatrit rajonal të Korfuzit

Në skenën e teatrit antik te Foinikes u luajt nje dite me pare Tragjedia ‘BACCHAE’ e Evripidit nga trupa e teatrit rajonal Korfuzit.

Publiku per here te pare ne skenen natyrore te teatrit antik të Foinikes ndoqi shfaqjen teatrale nga trupi i Teatirit Bashkiak dhe Rajonal i Korfuzit, CHORUS nga Tragjedia ‘BACCHAE’ e Evripidit dhe nga Komedia THESMOFORIAZOUSSAI Aristofanit.

Te pranishem kane qene kryebashkiaku Kristo Kiço, deputeti Niko Kuri, artiste dhe zyrtare nga Korfuzi fqinj.