Yuri Kim “zbulon” Përmetin dhe Tepelenën: Vende dhe njerëz të mrekullueshëm  

Ambasadorja amerikane Yuri Kim ka vizituar këtë fundjavë Përmetin dhe Tepelenën.

Ajo shoqërohej nga ambasadorja e Suedisë dhe ai i Italisë.

Si guidë kishin deputeten e zonës, Mirela Kumbaro.

Kim e ka cilësuar si vende dhe njerëz të mrekullueshëm, ndërsa ka postuar disa foto.