Qindra turistë mbushin shëtitoren, shijojnë aktivitetin nga Qëndra Kulturore Sarandë

Qindra qytetarë dhe turistë kanë mbushur sot shëtitoren e Sarandës.

Një aktivitet i Qëndrës Kulturore të Sarandës ka mbledhur sot qytetarët në shëtitore duke elektrizuar dhe më shumë atmosferën në këtë sezon turistik.

Nën performancën e grupit artistik, qytetarët dhe turistët e shumtë janë argëtuar dhe shijuar këtë aktivitet të Qëndrës Kulturore Sarandë.

Më poshtë fotot dhe video nga aktiviteti në shëtitore.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *