Sarandë, qindra besimtarë ortodoksë marrin pjesë në Kishën e Shën Harallambit

Si asnjëherë më parë, për shkak të ndalim-qarkullimit, ceremonia e Ringjalljes së Krishtit dhe Dritës së Shenjtë në Sarandë u mbajt në mëngjes.

Në kushtet normale kryhet në mesnatë, por në kushtet e pandemisë u realizua sot në.orën 07.30.

Qindra besimtare ortodokse dhe te tjere ndoqen ceremonine dhe meshen e shentje dhe ne kushtete e diktuara nga pandemia globale,kane marre driten (flaken e shentje) per ta shpure ne banesat e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *