Riparohen pjesët e dëmtuara në rrugën “Syri Kaltër-Bistricë”

Autoriteti Rrugor Shqiptar ka ndërhyrë për të riparuar pjesët e dëmtura të segmetit rrugor “Syri Kaltër-Bistricë”.

“Në aksin Syri i Kaltër-Bistricë në kuadër të mirëmbajtjes rutinë vazhdon puna për riparimin e zonave të dëmtuara të asfaltit për të rritur sigurinë rrugore dhe lehtësinë e qarkullimit të mjeteve”, thuhet në njoftimin e ARRSH. /Sarandanews.com/