Ina Zhupa falenderon komunitetin Fterriot për mbështetjen në zgjedhje

Deputetja e zgjedhur në Sarandë, Ina Zhupa, ka falenderuar komunitetin Fterriot për votën që i dhanë më 25 prill.

“Faleminderit shume gjithe komunitetit Fterriot per mbeshtetjen pa dallime partiake ne keto zgjedhje.

Eshte detyrimi im tju nderoi juve dhe gjithe qytetaret e qarkut Vlore qe me besuan!”, shprehet Ina Zhupa. /Sarandanews.com/