FOTO e rrallë nga kampionati i notit në Sarandë

Noti mbetet një nga sportet më popullor e të dashur për qytetin e Sarandës.

Prej vitesh Saranda ka nxjerr mjaft kampionë të notit, një traditë që vijon dhe në kohën e sotme.

Kjo është një foto e rrallë nga kampionati i notit në Sarandë.

Foto i përket viteve të vitit 1966. /Sarandanews.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *