Anila Denaj uron 1 majin me punëtorët e Sarandës

Ministrja Financave e Ekonomisë dhe deputetja tashmë e zgjedhur e Sarandës Anila Denaj ka uruar 1 majin, ditën e punëtorëve.

Ajo ka publikuar pamjet e puntorëve teksa vijojnë punën në shëtitoren e re të Sarandës e të mirëmbajtësve të luleve në qytet.

“Gëzuar 1 Majin!Ditën Ndërkombëtare të Punëtorëve”, nënvizon Denaj. /Sarandanews.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *