Sarandë, Teuta Rama “konkuron” Anila Denajn, merr mbështetjen e biznesit e qytetarëve

Kandidatja e PS me orgjinë nga Konispoli, Teuta Ramaj, ka zhvilluar sot takime në qytetin e Sarandës.

Rama shkruan se ka marrë mbështetjen e bizneseve vendase si dhe komunitetit cam.

“Në vijim të takimeve tona në Sarandë u ndalëm në biznese dhe takime me qytetarë, gjithashtu me ne u bashkuan dhe perfaqësues të nderuar të bizneseve që operojnë në qytet.

Ata shprehin pëlqimin e tyre për kandidimin e Teutës dhe do të mbështesin me votë në datën 25 Prill përfaqësuesen e familjes çame!”, shprehet Teuta Ramaj. /Sarandanews.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *