OSHEE: Nesër stakim energjie në Sarandë, Ksamil, Konispol

Operatori i shpërndarjes së energjisë njofton se:

Neser ne daten 08/04/2021 09:00′ deri ne oren 13:00’ do te kete stakim dhe tokezim i Fidrit 20kV OLM5 te N/stacionit Saranda 2.

Zona qe mbeten pa energji ne Rajonin Gjirokaster/Sarande, Ksamil, Konispol, Vrine, Shendelli, Xare, Mursi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *