Elvira Beqo, rikthimi nga emigracioni në Sarandë duke ngritur një restorant të sukseshëm

Elvira Beqo është një tjetër zonjë që është shembull në Sarandë në profesionin e saj.

Elvira, prej 14 vjetesh drejton biznesin e saj familjar, një restorant në Sarandë, që e ngritën me të ardhurat që siguruan nga emigracioni.

Elvira punon që prej moshës 14- vjeçare në sektorin e kuzhinës ku e ka nisur këtë profesion në Greqi dhe për tu rikthyer më pas në Shqipëri për të hapur restoratin e saj.

Më poshtë rrëfimi i znj. Elvira Beqo. /Sarandanews.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *