Deri më tani në Sarandë janë vaksinuar rreth 4800 persona

Deri më tani në Sarandë janë vaksinuar rreth 4800 persona.

Sipas burimeve nga qendra e vaksinimit tashmë kemi hyrë në vaksinimin e grupmoshave që janë poshtë 70 vjecc pasi ata që janë mbi këtë moshë thuajse e kanë marrë dozën e parë të vaksinës.

Ka përfunduar ndërkohë vaksinimi i personelit të spitalit, zyrës Arsimore dhe komisariatit të policisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *