Anita Marku, biznesmenia e sukseshme që jeton në Itali dhe që po investon në Sarandë

Anita Marku Intoleranca Ushqimore Ne ADN, është nga ato modele grash që frymëzojnë dhe konfirmojnë se falë klimës së përshtatshme zhvillohen biznese të suksesshme.

30 vite që jeton në Itali dhe për herë të parë në Shqipëri hapi klinikën e vetme të licensuar për kryerjen e testit NutriEpiGjenetik.

Sot ka disa të tilla, një prej tyre edhe në Sarandë.

AniMi Elite Elite Medical Center është vlerësuar edhe me Certifikatën e Përsosmërisë në Biznes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *