OSHEE: Disa zona në Sarandë dhe Delvinë do mbeten pa energji elektrike

OSHEE ka dhënë një se nga sot deri më datë 26 shkurt disa zona kryesore në Sarandë dhe Delvinë mbeten pa energji elektrike.

NJOFTIM

Ju njoftojme mbi kerkesen e Njesise TL Rajoni Jugperendim, e konfirmuar nga Drejtoria TL Qendrore, per remonte te planifikuara sipas planit grafik, ne datat 22 – 26/02/2021 si me poshte.

Jepet miratimi  nga OSHEE-ja si vijon :

Stakim e tokezim te Zbarrave 10kV ne N/stacionin Delvine, si dhe te Linjes 35kV L30-23 Bistrica 2 – Delvine, ne daten 23/02/2021 nga ora 09:00’ deri ne oren 15:00: Pa energji gjate kesaj kohe mbetet N/stacioni Delvine. Numri konsumatoreve qe mbeten pa energji: 4653 Abonente.

Zonat qe mbeten pa energji ne Rrethin Sarande / Bashkine Delvine, Bajkaj, Vane, Palavli, Vergo, Fush Veri, Kakodhiq, Bashaj, Senice, Tatzat, Isak, Kalase, Ballmatat, Rusan, Stjar, Mavropull, Shijan, Karabaxh,
Lefterhor, Kakodhiq, Varfaj.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *