Unioni i gazetarëve Sarandë: 2021 qoftë një vit, i mbushur me gjetje dhe të vërteta të dobishme

Unioni i gazetarëve dega Sarandë ka uruar gazetarët me rastin e Vitit të Ri 2021.

“2021 qoftë një vit special, i mbushur me gjetje dhe të vërteta të dobishme, me mirësi e buzeqëqeshje për çdo anëtar të Unionit”, thuhet në mesazhin e urimit. /Sarandanews.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *