Damian Gjiknuri: Sezoni i ri turistik e gjen Sarandën me shëtitore të re

Gjatë takimeve në Sarandë, drejtuesi i qarkut politik të Vlorës Damian Gjiknuri ka inspektuar dhe punimet tek shëtitorja e re.

Gjiknuri theksoi se sezoni i ri turistik do e gjejë Sarandën me shëtitore të re, duke rritur numrin e turistëve.

Saranda nuk ka kohë për të humbur! Nuk ka kohë për tu kthyer prapa!

Sezoni i ri turistik do ta gjejë qytetin me shëtitoren e re e cila do të ketë efekt të jashtëzakonshëm në rritjen e fluksit të turistëve.

Partia Socialiste mbetet e vetmja fuqi transformimi që garanton #SarandënQeDuam

#Besim #Pune #Durim
#PS3 ? #SarandaNukNdalet ?”, shkruan Gjiknuri. /Sarandanews.com/