Edmond Spaho ndjek nga afër procesin e votimeve në Sarandë

Në degën e PD Sarandë ka nisur votimi për propozimet e kandidatëve për deputet.

Për të ndjekur nga afër këtë proçes i deleguar për të parë nga afër është ish- deputeti Edmond Spaho.

Përmes një postimi në rrjete sociale, Spaho shkruan:

“Antaresia e Deges se PD Sarande po voton per kandidatet qe do perfaqesojne Partine Demokratike ne zgjedhjet e ardheshme te pergjithshme dhe vendore”, shkruan Spaho. /Sarandanews.com/