Sezoni turistik në Sarandë, turistët drejtohen drejt banesave me qira

Sezoni turistik në nisje të muajit korrik, pritej që të hynte në fashën e lartë.

Në fakt, plazhet janë plot me frekuentues, shëtitorja e tejmbushur mbrëmjeve dhe rrugët me fluks të lartë automjetesh.

Ndërkaq, hotelierët janë të befasuar nga mungesa e klientelës.

Kjo përkthehet që turistët e kësaj vere të jenë orientuar në prenotimin e shtëpive dhe jo të hotelerisë.

Në panoramën që paraqet ecuria e sezonit turistik 2024, muajt maj e qershor vlerësohen me rritje të prurjes, krahasuar me një vit më parë, ndërkohë që pranohet se krahasimi zbehet në nisje të korrikut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *