Ndahet nga Jeta të Vasil Kiço Duklaska

Ndahet nga Jeta të Vasil Kiço Duklaska pas një sëmundje të rëndë.

Vasil Kiço Duklaska, ishte një qytetar i nderuar dhe i respektuar. Ai lindi në Sarandë më 14 tetor 1946.

Ai ka kontribuar për një kohë të gjatë në fushën e arsimit, duke punuar si mësues i matematikës, dhe më vonë si inspektor në Drejtorinë Arsimore.

Karriera e tij vazhdoi me drejtimin e Qendrës Polivalente dhe përfundoi si Drejtor i Portit të Sarandës, duke lënë një gjurmë të pashlyeshme në secilin nga këto pozicione.