“Lironi Belerin”, njerëzit e Berishës organizojnë antimiting në Athinë

Antimiting afër vendit ku do zhvillohet protesta.

Rreth 20 qyqare grek dhe shqiptarë kryesisht nga Himara kanë protestuar ndaj vizitës së Ramës në Athinë.

Organizatori i tyre eshte dega e rithemelimi Athinë. Bien me sy parrulat Lironi Belerin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *