Oltion Çaçi: Rehabilitimi i rrugëve në Ksamil vazhdon

Kryebashkiaku i Sarandes Oltion Çaçi ka publikuar te tjera pamje nga transformimi qe po ndodh ne Ksamil.

Ne postimin e tij Çaçi shkruan:

“Rehabilitimi i rrugëve në Ksamil vazhdon🚧, duke theksuar angazhimin tonë për infrastrukturë të qëndrueshme dhe zhvillim urban”, nenvizon kryetari i bashkise se Sarandes Oltion Çaçi.