Oltion Çaçi në Ksamil me arkitektë dhe projektues: Planet për zhvillimin e perlës së Jonit

Kryetari bashkise se Sarandes, Oltion Çaçi, eshte ndalur serish ne Ksamil gjate dites se sotme.

Kesaj radhe ai ka qene nen shoqerine e disa arkitekteve dhe projektuesve per te diskutuar rreth zhvillimit te Ksamilit

“Ksamil, së bashku me arkitektë dhe projektuesit, diskutojmë planet dhe vizionet që do të formësojnë të ardhmen e perlës së Jonit”, shkruan Oltion Çaçi.