Kumbaro: Nisin nesër aplikimet për menaxhimin e stacioneve të plazhit

Ministrja e Turizmit dhe Mjedisit, Mirela Kumabro bëri të ditur sot se nesër nisin aplikimet për menaxhimin e stacioneve të plazhit.
Kumbaro theksoi se aplikimet do të jenë të hapura nga dita e nesërme, e hëna e 6 nëntorit, e për një muaj në vazhdim.

Ajo nënvizoi se, të gjithë subjektet e interesuara për menaxhimin e stacioneve të plazheve mund të aplikojnë përmes platformës eAlbania duke zgjedhur shërbimin “Kërkesë për ushtrimin e veprimtarisë si stacion plazhi”.

Kumbaro ndau edhe një video-udhëzim, ku të interesuarit mund të gjejnë të gjithë hapat që duhen ndjekur për të kryer me sukses aplikimet, duke garantuar një proces efikas, transparent dhe të sigurt, si e vetmja mënyrë për të operuar si stacion plazhi i menaxhuar.