EMRAT: Ndryshime në kupolën drejtuese të Policisë së Delvinës

Naim Lala emërohet shef i ri i Komisariatit të Policisë Delvinë, Zoga emërohet në Akademi. Pas 6 muajsh ne detyre eshte larguar Shefi i Komisariatit te Delvines, Armando Zoga.

Zoga eshte transferuar me urdher te Drejtorit te Pergjithshem te Policise ne Akademine e Policise. Nuk dihen ende shkaqet e kesaj levizje, e cila eshte e vecuar nga urdhrat e tjere qe behen zakonisht per gjithe Komisariatet.

Ne vend te tij eshte emeruar Komisar Naim Lala, i cili vjen nga Drejtoria e Kufirit dhe Migracionit Tirane. Më herët Nail Lala ka qenë edhe shef i Komisariatit të Policisë Mirditë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *