Butrinti nis përgatitjet, Neritan Novi shpalos objektivin

Ekipi i Butrintit ka nisur zyrtarisht pergatitjet diten e sotme per sezonin e ri turistik.

Trajneri i ri Neritan Novi eshte prezantuar para lojatreve se bashku me ndihmesin e tij qe do te jete Nalton Musta.

Gjate takimi te pare u vu dhe objektivi per sezonin e ri.

Tekniku eshte shprehur se synimi kete edicion do te jete ngjitja ne Kategorine e Pare.