Ecuria pozitive e skuadrës, presidenti Adrian Gurma: Super Butrinti

Butrinti prej disa ndeshjes po tregon një performancë fantastike, duke korruar një seri rezultatesh pozitive.

Skuadra ka treguar një lojë mjaft të bukur si brenda fushe, ashtu edhe jashtë saj.

Kjo ka rritur entuziasmin tek sarandiotët të cilët po e shijojnë shumë këtë moment të mirë që po kalon skuadra e tyre.

Kryebashkiaku njëherësh dhe presidenti i ekipit Adrian Gurma, është një nga mbështetësit më të madh te djemve të skuadrës duke qenë pranë tyre në çdo momente.

Shkurtimisht në një postim në rrjetet sociale teksa ka shpërnadrë golin e fitores në sfidën e sotme ndaj Labërisë Gurma shkruan:

“Super Butrinti”, nënvizon presidenti Adrian Gurma.