ASHK Sarandë ka një thirrje të rëndësishme për qytetarët: Ja për çfarë bëhet fjalë

Përmes një njoftimi publik ASHK Sarandë u ka bërë me dije qytetarëve të Finiqit, Himarës, Konispolit, Delvinës dhe Sarandës, që nga e marta duhet te paraqiten, për te vijuar me proçedurat perkatese për pajisje me Leje Legalizimi dhe për tu sqaruar ne lidhje me problematikat perkatese!

NJOFTIM

Njoftohen të gjithe Qytetaret e Bashkise Finiq ,Sarande, Himare , Konispol dhe Delvine , se:

– Çdo dite te marte nga ora 08:00 – 11:00, jane të lutur te paraqiten ne Drejtoria Vendore e ASHK-së Sarande (Ish – ALUIZNI),për te vijuar me proçedurat perkatese për pajisje me Leje Legalizimi dhe për tu sqaruar ne lidhje me problematikat perkatese!

Duke ju Falenderuar!

#Pune_Përkushtim_Korrektesi_për_qytetaret

#Ashk_SARANDE

#Aida_DEMI