ASHK Sarandë, bën bilancin 1- vjeçar të punës, ja sukseset e arritura

Agjensia Shtetërore e Kadastrës ka bërë bilancin 1- vjeçar të punës të saj, ku siç shihet dhe nga statistikat puna ka qenë e jashtëzakonshme në shërbim të qytetarëve.

POSTIMI

📌ANALIZA E DETAJUAR 1 – VJEÇARE .
✅REGJISTRIM LEJE LEGALIZIMI 👉 600.
✅OBJEKTE TË NDËRTUARA PARA VITIT 1991. VKM nr.827 👉 134
✅Aplikime me Nënshkrim Elektronik të derguara ne (E-albania , NISA) 👉 Mbi 86 680 ,
✅Aplikime te aplikuara 👉 28 002.
✅Aplikime te perfunduara 👉 32 423.
Duke ju Falenderuar!
May be an image of text
No photo description available.
No photo description available.
May be an image of text