FOTOT e rralla: Punëtorët mekanikë dhe shoferat e transportit, në Ndërmarrjen e Parkut Automobilistik Sarandë

Këto janë disa foto të rralla të lunëtorëve mekanikë dhe shoferave të automjetjeve të transportit, në Ndërmarrjen e Parkut Automobilistik Sarandë.

Ajo përfaqësohet kryesisht nga ofiçina e riparimit të automjeteve të transportit rrugor.

Ajo ka qenë një nga më të mëdhatë në vendin tonë.