Sarandë, zhvillohet kampionati i volejbollit midis shkollave 9-vjeçare: Ja fituesit

Para pak ditesh u zhvillua kampionati i volejbollit midis shkollave 9-vjeçare, në Sarandë.

Në përfundim te ketij eventi sportiv, vendin e parë për vajza dhe për djem e fituan ekipet e shkollës “9 Tetori” .

Eventi sportiv u ndoqa nga dhjetra nxenes , mësues të tyre, si dhe veteranëve të volejbollit sarandiot që asistuan në mbarëvajtjen e aktivitetit.

Ne ceremopnine e ndarjes se Kupes dhe Cmimeve ka qene i rpanishwewme dhe kryebahskiaku Adrioan Gurma i shqeruar nga zv.kryetari per kulturen, artin dhe sportet, Romeo Cakuli.