Sarandë, pagat e ulëta për disa kategori në ndërmarjen e shërbimeve në Bashki, do rriten që nga muaji janar

Pagat e ulëta për disa kategori në ndërmarjen e shërbimeve do të kënë rritje që nga muaji janar.

Kjo u bë e ditur sot në mbledhjen e Këshillit Bashkiak të Sarandës,nga drejtorja ekonomike Teuta Stroka.

Këshilltari Mehmet Nelaj dhe disa kolege të tjerë të zgjedhur, theksuan faktin se prej shumë vitesh në Bashkinë e Sarandës zyrtarët kanë harruar të rishikojnë me tendence rritje disa paga të ulta me të cilat shërblehen për punën e kryer specilstët në ndërmarrjen e shërbimeve publike të kësaj Bashkie.